Een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Je bedrijfsfilm is je ultieme visitekaartje!

Waarom een Bedrijfsfilm in 2024?
Zes Essentiële Redenen:

Zichtbaarheid en bereik. Met de kracht van sociale media en online platforms kan een bedrijfsfilm een breed publiek bereiken. Dit kan helpen nieuwe klanten of cliënten aan te trekken.
Merkbewustheid. Een bedrijfsfilm kan de merkbekendheid aanzienlijk vergroten doordat het een sterke eerste indruk maakt en langer in het geheugen van de kijker blijft hangen.
USP. Een bedrijfsfilm stelt je in staat  jouw merk op een creatieve en boeiende manier te presenteren, waarmee je je onderscheidt van de concurrentie.
Geloofwaardigheid. Een bedrijfsfilm straalt professionalisme uit, wat het vertrouwen van klanten verhoogt. Het laat zien dat het bedrijf bereid is te investeren in hoogwaardige communicatiemiddelen.
Kosten besparen. Eén goed gemaakte video kan traditionele marketingmaterialen zoals brochures en flyers vervangen. Het is niet alleen kostenbesparend, maar ook beter voor het milieu.
Ultieme elevator pitch. Een bedrijfsfilm maakt snel en duidelijk wat jouw bedrijf uniek maakt, doet een bedrijfsfilm dit in een paar minuten met beelden en geluid. 

Vragen? Bel 06 29 51 69 14 of mail naar info@edmundpiunow.nl

Op zoek naar inspiratie?

Bekijk mijn Bedrijfsfilm Showreel

Je bedrijfsfilm laat de beste kant van je bedrijf en merk zien.
In dit korte filmpje laat ik je zien welke aspecten dat kunnen zijn:

Voorbeelden Van Mijn Werk

Ik film al 15 jaar voor bedrijven in Nederland en het buitenland.

Bedrijfsfilm - MediSleep B.V.

Bedrijfsfilm - Marshall Security B.V.

Benieuwd naar meer voorbeelden, zoals TV-commercials? Neem een kijkje op mijn portfolio-pagina.

Recent filmde ik onder anderen voor:

Fajah Lourens

Enzo Knol

Mitchel van Duuren

Albert Sonnevelt

en veel meer. Verderop deze pagina vind je aanbevelingen van mijn klanten.

Contact: 06 29 51 69 14 of info@edmundpiunow.nl

Bij Ons Krijg Je Meer!

Samen met mijn team willen wij dat je het maximale haalt uit onze draaidag en het beeldmateriaal dat wij voor jou gaan maken. Dit zit in ons pakket:

Strategie- en Brainstormsessie

Ben je benieuwd hoe jouw bedrijf en merk het beste worden laten zien? Dat bedenken we voor je, of samen met jou. Wij adviseren je met meer dan 15 jaar ervaring, maar zijn vooral benieuwd naar jouw ideeën en wensen.

Onvergetelijke Bedrijfsfilm

Een goed gemaakte bedrijfsfilm ga je nog jarenlang gebruiken. Door gebruik te maken van de nieuwste camera's is je video over 10 jaar nog steeds modern en actueel. Wij produceren je video compleet, van het idee tot de aanlevering.

Rauwe Beeldmaterialen

Wij doen wat onze concurrenten nooit doen. Bij ons krijg je toegang tot het volledige beeldmateriaal dat je ook voor andere doeleinden kunt gebruiken, zoals je social media, advertenties en nog veel meer. Zo is een draaidag met ons echt productief.

Bannervideo 

Wij kiezen de beste shots uit en maken daarvan een korte compilatie die je zowel op je website als op diverse social mediaprofielen kunt toepassen. Een bannervideo is de ideale eerste indruk en maakt je bezoekers nieuwsgierig.

Professionele Voice-overstem

Een bekende achtergrondstem maakt je bedrijfsfilm niet alleen professioneler, maar zorgt er ook voor dat je boodschap begrijpelijk is en onthouden wordt.

Distributieplan

Weet je niet wat je met je prachtige bedrijfsfilm moet doen? Geen zorgen, wij begeleiden je daarin en adviseren je over hoe je je video in 2024 het beste kunt gebruiken voor meer leads en klanten.

Er is echter nog meer. Wil je je bedrijf door een professionele dronepiloot laten filmen of ben je op zoek naar een specialist op gebied van video-advertenties, dan kunt bij onze partnerbedrijven terecht.

Dronebeelden (optie)

Het gebruik van een drone voor het filmen van je bedrijf biedt een uniek perspectief, waardoor de omvang en locatie indrukwekkend in beeld worden gebracht. Deze luchtopnames zorgen voor een dynamische en moderne uitstraling.

Advertentie-campagne (optie)

Wil je je doelgroep bereiken op een effectieve, kostenefficiënte en vooral meetbare manier? Dan kun je overwegen om gebruik te maken van betaalde advertenties. Ons partnerbedrijf begeleidt jou daarin.

Meer Voorbeelden

Fast and Furious Scooters

Stichting Nieuwe Alphenaren

Het NLP Instituut

Czart.NL - Isolatiediensten

3 Meest Gestelde Vragen

"Hoeveel kost het?"

De kosten van een bedrijfsfilm hangen af van je behoeftes en doelstellingen. Neem contact met ons op voor een prijsindicatie, of maak gebruik van een kosteloze en vrijblijvende strategiesessie waarin je ontdekt hoe jouw bedrijfsfilm eruit komt te zien en welke resultaten je kunt verwachten.

"Hoelang duurt het?"

Wij zorgen ervoor dat we slechts één draaidag nodig hebben om alle beeld- en audiomateriaal te creëren. Vervolgens duurt het 10 tot 15 werkdagen om de eerste versie van je film te ontvangen. Hierna volgen de feedbackrondes waarin je je aanpassingen en laatste wensen kunt aangeven. Spoedklussen zijn ook een mogelijkheid.

"Hoe moet ik voorbereiden?"

We beginnen met een brainstormsessie die ongeveer 1 tot 2 uur duurt. Aan de hand van deze sessie weten we wat er allemaal voor de draaidag voorbereid moet zijn. De meeste taken nemen we echter op ons om van de opnames vooral een aangename en inspirerende ervaring te maken.

Even Voorstellen

Edmund Piunow

Cameraman & Producent

Toen ik tien jaar oud was, kreeg ik voor het eerst een camera in mijn handen. Ik wist meteen dat ik dat voor altijd wilde blijven doen. Fast forward 25 jaar later, heb ik meer dan 1000 bedrijfsvideo's op mijn naam staan en ben ik producent van mijn eigen tv-serie.

Ondertussen ben ik op zoek naar nieuwe uitdagingen. Misschien is jouw bedrijf mijn volgende filmset!

Vragen? Neem contact met mij op!

Ben je benieuwd naar de prijzen van onze bedrijfsfilms of wat de mogelijkheden voor je bedrijf zijn? Ik beantwoord al je vragen direct. 

Bel mij of stuur een e-mail. Binnen 24 uur krijg je een antwoord.

Volg ons 

+31 6 29 51 69 14

Buro Rijnhaven
Hoorn 77, 2401 GC
Alphen aan den Rijn

info@edmundpiunow.nl

Wat Mijn Klanten Over Mij Zeggen

Aanbevelingen van tevreden klanten.

Professioneel en toegewijd! We filmeden samen op Gran Canaria. Door met Edmund samen te werken, kan ik me focussen op wat voor mij belangrijk is.

MITCHEL VAN DUUREN

Eigenaar ondernemer.nl en Meal.com

We hebben Edmund ingehuurd voor speciale opnames van The Voice en The Voice Senior. Docu stijl, compleet anders dan onze vaste cameramensen. Hij heeft ongelooflijk goed werk geleverd met zijn RED camera.

RINKE ROOYENS

Producent "The Voice of Poland"

Edmund maakte een promotie video voor mijn boek release. Ik had hoge verwachting, maar ik was letterlijk stomverbaasd hoe goed de eerste versie van de video eruitzag!

SEPH PENNOCK

Oprichter PositivePsychology.com

Mijn video's kregen meer dan 200.000 views zonder daar een cent aan advertenties uit te geven. En ik landde een van de grootste international klanten in mijn branche.

ALEKSANDRA TULICKA

Alexia Law

Ik was onder de indruk van zijn talent en snelheid. De aftermovie van mijn seminar was klaar nog voor het evenement afgelopen was. Indrukwekkend.

joseph mcclendon iii

Trainer van Tony Robbins

Edmund filmde mijn eerste videoclips en had een grote invloed op mijn carrière. Ik speelde op mijn beurt in zijn TV serie. We kennen elkaar meer dan 15 jaar. Bekijk de video testimonial.

MR POLSKA

Artiest, 190+ miljoen views op YouTube

Succesverhalen en Video Testimonials

In de afgelopen 15 jaar heb ik verschillende dankbare klanten voor mijn camera gehad, en van sommigen van hen heb ik ook een video testimonial ontvangen.

Contact: 06 29 51 69 14 of info@edmundpiunow.nl

Met Edmund voel je je een ster op de set, hij zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt. Als je met hem werkt, heeft hij al zijn aandacht voor jou. Hij is een echte magiër als hij op zijn laptop zit en hij maakt een symfonie van je bestanden. Als je met hem werkt, ervaar je het zelf! Dus als je Edmund overweegt te huren, waar wacht je dan nog op? Probeer het eens uit en je zult een testimonial voor hem maken.

Martin Georgiev

Google

Mijn naam is Rutney Sluis, spreker, trainer en coach. Ik spreek al meer dan 7 jaar wereldwijd voor meer dan 50.000 mensen in 7 verschillende landen. Toen ik Edmund leerde kennen voelde het alsof ik mijn goedkope pak had ingeruild voor een dure; het verschil was enorm. Zijn track record, werkervaring met de meest succesvolle sprekers en de resultaten die hij produceerde overtuigden mij. Hij begrijpt de uitdagingen, de ups en downs en de mindset die je nodig hebt om succesvol te worden. Als je naar het volgende niveau wilt, is hij de juiste persoon.

Rutney Sluis

Sluis NLP Instituut

Contact: 06 29 51 69 14 of info@edmundpiunow.nl

Met Edmund werken was puur plezier. Bij het filmen van mijn video portrait voelde ik mezelf heel erg comfortabel en vrij. Reacties op mijn video waren ongelooflijk!

Ewelina Gancewska

Finaliste "The Voice of Poland 2022"

Meer Video Testimonials

Ik filmde voor mijn klanten onder anderen in Londen, Hong Kong en Tokyo.

Contact: 06 29 51 69 14 of info@edmundpiunow.nl

Copyright © edmundpiunow.nl 2024.  Alle rechten voorbehouden.